Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    ТОП 20 кращих прикладних програм для вивчення англійської для iOS та Андроід

    top-rogram-eng

    «Потрібно вивчити англійську!» і «Немає часу на вивчення англійської!»

    Це і є фрази, які ви не втомлюєтеся повторювати собі щодня? Насправді знайти час для вивчення іноземної мови не так вже й складно, і допоможе вам у цьому ваш смартфон. Погодьтеся, далеко не весь день у вас розписаний похвилинно. І навіть якщо розписаний, деякий час ви все ж виділяєте на читання ранкових новин, каву або, врешті-решт, дорогу на роботу. Цього може бути достатньо для того, щоб зробити заняття англійською частиною вашого життя. Пропонуємо вам підбірку якісних програм для вивчення мови, які ви можете встановити для iOS або Android.

    Програми для початківців

    iCan ABC By Monkeybin Studios

    Прикладна програма для дітей або тих, хто тільки починає знайомитися з англійською мовою. Завдяки програмі ви зможете вивчити англійський алфавіт, а також звуки і їх вимову.

    Програму iCan ABC можна встановити безкоштовно, але тільки на обмежений період. Ваша дитина, вивчивши алфавіт і звуки англійської мови, зможе удосконалювати мовні навички за допомогою ігор, переглядів мультфільмів і 13 кращих пісень для вивчення мови: способів вивчати англійську із задоволенням – величезна кількість.

    Програми для всіх рівнів англійської 

    LinguaLeo

    Якщо ви вже робили хоч якісь спроби вивчення англійської, ви не могли не чути про цю програму. У чому головні плюси? Програма підходить і дітям, і дорослим, на якому рівні англійської вони б не застрягли. Крім того, є ще кілька переваг, які суттєво вплинуть на весь процес навчання:

    • більше п'ятдесяти наборів слів за темами з картинками і озвученням

    • цікаві тренажери (переклад, карти зі словами, аудіювання)

    • фразовий конструктор

    • англомовні тексти

    • словник (і головне: він доступний в режимі офлайн)

    • можливість створити особистий словник (слова додаються з озвученням і транскрипцією)

    Програму ви можете встановити:

    Duolingo

    Компанія Apple оголосила Duolingo додатком 2013 року. І цей факт анітрохи не применшує користь від програми, яку ви можете отримати і в 2015. Кожне заняття – це перегони, змагання з друзями, перевірка правильних відповідей, практика розмовної мови, аудіювання, переклад, тексти для читання. Програма відразу вкаже на ваші помилки і запропонує варіанти поліпшення результатів.

    Програму ви можете встановити:

    Words

    Програма, на думку редакції Apple, є кращою в категорії «Освіта». Ця програма – ваша гарантія нескінченно захоплюючої гри в слова. Ви будете запам'ятовувати нові слова, тренувати правопис і сприйняття на слух. Програма підійде користувачам будь-якого рівня володіння англійською: від початкового до поглибленого. Головні переваги програми: доступно в режимі офлайн, крім того, Words адаптується до кожного конкретного користувача і тренує ті слова, з якими у вас могли виникати труднощі. У базі програми – понад 8 тисяч слів, 330 уроків.

    Програму ви можете встановити:

    Easy Ten

    Назва програми красномовна: завдяки Easy Ten ви дійсно будете поповнювати лексичний запас, як мінімум на 10 слів щодня. Тільки уявіть: це ж 70 нових слів на тиждень, а 140 – за два тижні. Правильно обравши найбільш частовживані слова, маючи в запасі 150 лексичних одиниць, ви вже зможете спілкуватися англійською. А вивчивши необхідну кулькусть слів англійської мови, ви зможете не тільки вільно спілкуватися, а й писати листи англійською (щоправда, спершу радимо дізнатися, як правильно писати адресу англійською – з цим можуть виникнути труднощі). Багато часу приділяти програмі не потрібно – до 20 хвилин на день.

    Переваги програми:

    • цікаві матеріали, словник містить 22 000 англійських слів

    • всі слова озвучені

    • прогрес ви можете відстежувати за допомогою спеціального календаря

    • вузькотематичні списки слів

    • тренажери для відпрацювання вимови

    • система нагород для підвищення мотивації

    Програму ви можете встановити:

    Learn English

    Програма з найбільш лояльним підходом до ваших помилок. Завдяки додатку ви зможете дізнатися не тільки, де саме помилилися, але і чому і як правильно вжити те чи інше слово (букву, речення). Головний акцент програми – на вивчення граматики, є багато текстових матеріалів та аудіофайли, а також – тести для перевірки знань.

    Програму ви можете встановити:

    LingQ

    Додаток, який допоможе вам читати, перекладати і слухати тексти англійською мовою. Обрані вами незнайомі слова в текстах будуть виділятися певним кольором (залежно від рівня складності запам'ятовування слова). Таким чином ви не просто зазубрюєте нові слова, а запам'ятовуєте їх в контексті.

    Програму ви можете встановити: 

    Rosetta Stone

    Завдяки цій програмі ви будете вивчати англійську за допомогою асоціацій, запам'ятовувати нові слова на інтуїтивному рівні. Програма оцінки вимови допоможе визначити, наскільки добре ви вимовляєте англійські слова. Єдиний недолік: безкоштовна версія програми обмежена декількома уроками.

    Програму ви можете встановити: 

    Поліглот 16

    Програма, яка являє собою цикл із 16 уроків. Ви знайдете конспекти уроків з наочними прикладами, а також кілька тренажерів:

    • вільне тренування 

    • усний режим 

    • запам'ятовування слів і фраз 

    • складання речень

     

    Програму ви можете встановити: 

    Babbel

    Цікава прикладна програма для вдосконалення граматики і розмовних навичок. Вона доступна в режимі офлайн, крім того, Babbel дозволить вам вивчити рідкісні мови, яких немає на інших ресурсах, наприклад, норвезьку або шведську. Недоліком програми поки є те, що Babbel не підтримує українську та російську мови.

    Програму ви можете встановити: 

    Lexicon By Like Thought, LLC

    Програма для вивчення нових слів. Введіть слово, яке хочете запам'ятати або додайте необхідні слова зі словника. Ви будете запам'ятовувати слова за допомогою флеш-карт, вікторин, ігор, запису та відтворення слів і тощо.

    Особливості програми:

    • використання флеш-карт 

    • вікторина з кількома варіантами відповідей або короткою відповіддю 

    • запис і відтворення слів в аудіоформаті 

    • сортування слів за групами 

    • підтримка 100 мов 

    Lexicon допоможе вам за короткий термін якісно збільшити лексичний запас слів.

    English Grammar in Use Activities By Cambridge University Press

    Програма, яка допоможе вам вдосконалити граматику. Ви отримаєте вільний доступ до величезної кількості якісної і добре структурованої інформації. Труднощі використання артиклів, дієслів, іменників перестануть бути для вас незрозумілими та складними. Навіть часи в англійській мові вивчити просто з програмою English Grammar in Use Activities.

    ЗавдякирозробленимурокамEnglish Grammar in Use Activities By Cambridge University Pressвизможетешвидковдосконалитиграматику.

    Conversation English By The English App 

    Програма для практики англійської мови. Ви зможете вивчити більше 200 ідіом, поліпшите навички розмовної мови та комунікативні навички. Кожен урок включає: прослуховування тексту, читання діалогів, вивчення нових слів і виразів.

    Програма Conversation English є платною.

    EnglishPod –Learn English 

    Програма, яка буде надзвичайно корисною всім, хто вивчає англійську. Ви зможете практикувати розмовні навички, вчитися сприймати англомовну інформацію на слух, запам'ятовувати нові слова, розширювати свій словник.


    Ви можете завантажити програму EnglishPod – Learn English безкоштовно.

    busuu 

    Програма, яка допоможе вам вивчити одну з 11 мов, у тому числі і англійську. Базову лексику ви вчите за допомогою вправ і словника, а також прослуховування діалогів і проходження інтерактивних тестів. Крім того, busuu – це спільнота для спілкування та обміну досвідом у сфері вивчення мов.

    Програму ви можете встановити:

    Програмидлярівнів Intermediate +

    Learning English With The New York Times

    Програма, яка допоможе вивчити англійську за матеріалами провідних англомовних газет, в тому числі і за матеріалами The New York Times. Включає 12 поурочних планів, словник flashcards до кожного уроку, статті для читання і матеріали для аудіювання. Програма буде цікавою для тих, хто володіє англійською на рівні вище середнього.

    Встановити Learning English with New York Times варто, якщо ви хочете вдосконалити академічну англійську.

    English At Work

    Програма розрахована на тих, хто володіє англійською на рівні не нижче Intermediate. Це бізнес-курс англійської мови, завдяки якому ви зможете не тільки знайти спільну мову з колегами в офісі, а й ефективно спілкуватися з партнерами по бізнесу, проводити ділові зустрічі, презентації, переговори.

    Програма включає:

    • 150 корисних слів, фраз 

    • тренування навички ділового листування 

    • 14 уроків 

    • запам'ятовування ідіоматичних виразів 

    Ви можете безкоштовно встановити English At Work.

    Прикладні програми-словники

    15500 Useful English Phrases

    Завдяки програмі ви зможете збагатити свою мову найрізноманітнішими фразами і мовними зворотами. Це не тільки часто вживані розмовні фрази, але яскраві порівняння, чудові літературні афоризми, фрази, які ви зможете використовувати в бізнес-середовищі і побутовому спілкуванні.

    Програма включає:  

    • корисні фрази 

    • розмовні фрази 

    • фрази для публічного виступу 

    • бізнес-фрази 

    • вражаючі фрази 

    • літературні вирази 

    • незвичайні порівняння 

    І це далеко не повний перелік. Ви можете безкоштовно встановити 15500 Useful English Phrases.

    WordBook – English Dictionary & Thesaurus

    Словник-скарбниця, який ви можете завантажити на свій смартфон. WordBook має ряд особливостей, які вирізняють його з-поміж інших словників:

    • 15 тис. слів, 220 тис. визначень, 70 тис. прикладів і синонімів 

    • етимологія 23 тис. слів 

    • звукове вимова кожного слова 

    • слово дня – щодня вчите нове слово і дізнаєтеся про нього багато цікавої інформації 

    • перевірка орфографії 

    • можливість пошуку слів для аннаграм 


    Wordbook доступний в режимі офлайн, за винятком функцій перегляду веб-словників або онлайн-ігор для тренування вимови.

    Advanced English Dictionary & Thesaurus

    Один з найповніших словників англійської мови, який налічує 4,9 млн. слів. Крім того, є ще ряд особливостей, на які варто звернути увагу:

    • висока якість аудіо вимови (американський, британський і австралійський варіант англійської) 

    • технологія розширеного пошуку 

    • зручний інтерфейс користувача 

    • доступний в офлайн режимі 

      Словник Advanced English Dictionary & Thesaurus рекомендований до використання Apple.

    Дозвольте вашому смартфону зробити ваше життя більш насиченим та цікавим!  Бажаємо успіхів у вивченні англійської! 

    Джерело : https://enguide.ua/ua/magazine/20-luchshih-prilozheniy-dlya-izucheniya-angliyskogo-dlya-ios-i-android

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu