Надрукувати
Перегляди: 2443

Життя складне: постійний компроміс,

Постійний пошук і постійні втрати…

Лиш той, хто в ньому творить і «горить»,

Чогось досягне й буде чогось вартий!

Напередодні найпрекраснішого весняно-квітучого свята – Міжнародного жіночого дня, працівники читального залу №2 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини разом з талановитим Владиславом Тарасюком, членом клубу «Бійці мистецтва», студентом історичного факультету організували святкову атмосферу для усіх представниць прекрасної статі аби бодай на хвилинку відволіклись від буденних клопотів та справ.

Життя складне: постійний компроміс,

Постійний пошук і постійні втрати…

Лиш той, хто в ньому творить і «горить»,

Чогось досягне й буде чогось вартий!

Напередодні найпрекраснішого весняно-квітучого свята – Міжнародного жіночого дня, працівники читального залу №2 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини разом з талановитим Владиславом Тарасюком, членом клубу «Бійці мистецтва», студентом історичного факультету організували святкову атмосферу для усіх представниць прекрасної статі аби бодай на хвилинку відволіклись від буденних клопотів та справ.

Бенефіс Владислава Тарасюка  «З любов’ю» був надзвичайною подією в житті хлопця, адже багато друзів та колег завітали, щоб підтримати креативного, веселого, енергійного красеня, який впродовж двох годин дарував пісенні дарунки, ділився своєю любов’ю, своїм виконанням пісень намагався торкнутися до кожної душі.

Можемо впевнено сказати, йому це вдалося! Щирість, доброзичливість та водночас неймовірний тембр голосу заполонили серця та закарбувалися у душах! Атмосфера  «по домашньому», так би мовити, наштовхнула гостей бенефісу на відкриті запитання до Владислава, на які він охоче відповідав.

Хочемо висловити подяку незрівнянній ведучі – Віталіні Козаченко, члену клубу «Бійці мистецтва», студентці факультету української філології, а також Світлані Дзяловській, члену клубу «Бійці мистецтва», студентці факультету фізики,математики та інформатики за зворушливу імпровізацію пісні «Човен».

Бібліотека УДПУ імені Павла Тичини є плацдармом креативу та творчого вогника! Тому незволікайте, якщо у Вас є творчий потенціал та бажання показати свій талант, чекаємо на  Вас у нашій книгозбірні! Радо зустрінемо, підтримаємо, надамо слушну пораду!

Будьте сучасними! Слідкуйте за модними тенденціями!

powered by social2s