Надрукувати
Перегляди: 3273

З метою збереження належного стану раритетних видань та забезпечення більш широкого доступу користувачів до документів фонду проводиться їх оцифровування. В електронному каталозі бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини створена база даних «Рідкісних та цінних видань»

http://catalog.udpu.edu.ua/page_lib.php

Серед книг, представлених у цій базі даних, кожний – від досвідченого науковця до студента – зможе знайти для себе щось особливе і вкрай цікаве. Ці раритетні видання несуть нам вісточку з тих часів, коли до книги відносилися зовсім інакше ніж сьогодні. Тоді кожна книга була цілим витвором мистецтва, вона відображала в собі роки напруженої і творчої праці, і навіть досі кожна із них наповнена духом тих багатьох людей, хто вклав у її створення кропіткі зусилля.

Наука для всех : общедоступная энциклопедия. Полутом II : [Три Царства природы. Земля и Вселенная] / под ред. А. П. Нечаева. – Ярославль : Ярославский кредитный союз кооперативов, 1919. – 782 с. : ил., рис.

Електронну версію документа у зручному для скачування форматі pdf Ви можете знайти у базі даних електронного каталогу нашої бібліотеки за наступним посиланням:

https://library.udpu.edu.ua/library_files/6144_01.pdf

ab502

 

powered by social2s