Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    З метою популяризації принципів академічної доброчесності в освітньому процесі інформаційно-бібліографічний відділ бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини активно співпрацює з факультетами та інститутом.

    Так, 7 листопада спільно з Факультетом української мови та журналістики було проведено бінарне онлайн-заняття. Працівники інформаційно-бібліографічного відділу Коваленко Яна та Рудь Ірина приєдналися до лекції доктора педагогічних наук, професора кафедри української мови та  методики її навчання Григоренко Тетяни Володимирівни з курсу «Методологія наукових досліджень». Увагу студентів-філологів було зосереджено на правилах цитування та оформлення публікацій і наукових робіт за ДСТУ 8302:2015.

     1

    Також, 8 листопада відбулася онлайн-зустріч зі студентами Інституту економіки та бізнес освіти. Бібліотекарі спільно з кандидатом економічних наук, доцентом Пачевою Наталією Олександрівною розповіли не лише про основні принципи академічної доброчесності та протидію плагіату в УДПУ імені Павла Тичини, а й розглянули основні види цитування та приклади оформлення списків джерел за ДСТУ 8302:2015.

    Запрошуємо інші факультети до співраці. 

    2

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu