Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Стрімкий розвиток технологій та вільний доступ до продуктів інтелектуальної власності полегшують процес використання та поширення інформації, але разом з цим набувають усе більших обертів процеси запозичення, привласнення і використання чужих ідей та думок.

    Саме тому поглиблення та розширення знань науковців і здобувачів з проблеми академічної доброчесності та впровадження отриманих знань і принципів на практиці є дуже актуальним та важливим завданням сучасної бібліотеки.

    Працівники інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини продовжують активно співпрацювати з факультетами та інститутом.

    Так, 10 листопада було проведено заняття з студентами Факультету філології та журналістики, а 11 листопада – зустріч з Дошкільним факультетом.

    133

    14 листопада відбулася чергова зустріч, яку провели спільно з відділом інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення цього разу з аспірантами Факультету соціальної та психологічної освіти.  Рудь Ірина чітко та лаконічно за допомогою презентації ознайомила присутніх з Академічною доброчесністю: загальні правила цитування та посилання за ДСТУ  8302:2015.

    134

    Вдало виступити й розібратися в усіх питаннях вдалося завідувачці інформаційно-бібліографічним відділом Коваленко Яні яка акцентувала увагу науковців на основних правилах оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015.

    Найкус Тетяна завідувачка відділу інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення нагадала молодим науковцям до яких міжнародних баз даних наш університет має доступ та коротко зорієнтувала які зміни відбулися в налаштуваннях та інтерфейсах цих баз.

    Висловлюємо слова вдячності організаторам зустрічей за можливість долучитися до висвітлення важливих та актуальних питань для наших студентів, аспірантів, магістрантів.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu