Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини засвідчує свою повагу та висловлює щиру вдячність Розгон Валентині Володимирівні, кандидату філологічних наук, доценту, завідувачу кафедри української мови та методики її навчання за передане в дар друковане видання для поповнення бібліотечного фонду.

    Складною і водночас повчальною у своїх визначальних рисах є «Словник економічної термінології» Г. Кривченка й В. Ігнатовича – перша академічна спроба опису та внормування українських економічних термінів. Його творці грамотно поєднали непересічне знання поняттєвого апарату тогочасної економічної науки з глибоким відчуттям законів української мови та тенденцій її розвитку. Словник виступає не лише важливою пам’яткою українського словникарства, він є потрібним джерелом для сучасної української лексикографії і термінологічних студій.

    Для економістів, банківських і фінансових працівників, лексикологів і лексикографів, перекладачів, редакторів, викладачів і студентів профільних закладів вищої освіти та факультетів, усіх шанувальників українського слова.

    138

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu