Надрукувати
Перегляди: 1163

Літо…Хто ж не полюбляє цю пору року, коли звідусіль лине дитячий сміх на майданчиках, природа буяє барвами квітучих трав, сонечко піднімається та гріє так, що на душі стає хороше та тепло?! Літо – особливе! Літо – непередбачуване! Літо – мрійливе! Погодьтеся, кожен з нас чекає його! А для того, щоб воно було насиченим і креативним працівник читального залу №3 Віталія Прокопчук пропонує усім ознайомитись із книжковою виставкою «Творчі ідеї для спекотного літа» та почерпнути для себе цікаву ідею, чим можна зайнятися під час канікул, відпустки чи невеличкого вікенду разом із сім’єю.

main

Літо…Хто ж не полюбляє цю пору року, коли звідусіль лине дитячий сміх на майданчиках, природа буяє барвами квітучих трав, сонечко піднімається та гріє так, що на душі стає хороше та тепло?! Літо – особливе! Літо – непередбачуване! Літо – мрійливе! Погодьтеся, кожен з нас чекає його! А для того, щоб воно було насиченим і креативним працівник читального залу №3 Віталія Прокопчук пропонує усім  ознайомитись із книжковою виставкою «Творчі ідеї для спекотного літа» та почерпнути  для себе цікаву ідею, чим можна зайнятися під час канікул, відпустки чи невеличкого вікенду разом із сім’єю.

Нехай ідеї, як кольорові метелики злітаються до Вас, любі наші користувачі! Завітайте до нас, і тоді спекотне літо стане для Вас по-справжньому незабутнім, а саме головне продуктивним!

foto1

powered by social2s