Надрукувати
Перегляди: 565

Працівникам інформаційно-бібліографічного відділу випала чудова нагода навчатись фаховій комунікації англійською в колі колег з усієї України у складі бібліо-клубу – «BiblioClub: Business-meeting-in-english»

При підведенні підсумків міжнародної конференції «University Library at a new stage of social communications development» (UniLibNSD) 2021 року, у якій працівники інформаційно-бібліографічного відділу брали активну участь, було прийнято рішення про організацію онлайн-клубу для бібліотекарів, що є початківцями в англомовній комунікації. Автором ідеї виступив ВІТАЛІЙ ОСАДЧИЙ, офіційний перекладач міжнародної конференції UniLibNSD, директор «Бюро наукових перекладів».

Перше заняття проходило на онлайн-платформі ZOOM. Віталій Осадчий дав поради щодо того як правильніше і достойніше представити себе і свій навчальний заклад на міжнародній конференції та у наукових колах. Кожен учасник бібліо-клубу мав можливість висловитись та отримати коментар від спікера. Заняття пройшло цікаво і продуктивно. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.   

108

powered by social2s