Надрукувати
Перегляди: 682

Основним завданням бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини є інформаційна підтримка навчального та наукового процесів в університеті, які нині здійснюються в дистанційному режимі. Викладачі, студенти та науковці сьогодні навіть більше, ніж завжди, потребують інформаційної допомоги.

Бібліотека у рамках співпраці з Інститутом економіки та бізнес освіти, Факультетом української філології та Факультетом соціальної та психологічної освіти організувала онлайн-заняття “Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 “Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання” для здобувачів другого та третього рівня вищої освіти. Зустріч відбулась у дистанційній формі на онлайн-платформі Google Meet. Заняття провела завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу – Яна Коваленко.

Слідкуйте за нашими анонсами у Фейсбук та на сайті Бібліотеки, щодо наступних занять по академічній доброчесності. Ця інформація є актуальною на сьогоднішній день і стане Вам у нагоді у подальшій науковій діяльності, тож запрошуємо інші факультети до співпраці!

102

114

113

 

powered by social2s