Надрукувати
Перегляди: 332

Тарас Шевченко…

Наш національний геній, наша гордість …

Жоден поет світу не зрівняється з ним у величі любові до свого народу, до України. З цим іменем сьогодні на планеті ідентифікується Україна та українці.

11

9 Березня в день народження геніального поета бібліотекарі організували Шевченківське свято, аби не просто вшанувати пам'ять, а й відчути його невмируще слово серцем, повірити йому.

Поезію Шевченка наповнило новим змістом повномасштабне вторгнення росії. У дні потрясінь та війни Кобзар як ніколи актуальний. Сьогодні в його рядках знаходимо силу, віру і наснагу.

12

Вірші Шевченка звучали у неперевершеному виконанні бібліотекарів Палагути Валентини «Лічу в неволі дні і ночі», Гонимар Оксани «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями», Караджієвої Сніжани «Чого ти ходиш на могилу».

Свої улюблені рядки з творчості Великого Кобзаря цитували Усатюк Галина – «Тополя», Цюра Софія – «Сон»,  Когут Анна «Заповіт».

У заході взяли участь студенти, викладачі Інституту економіки та бізнес-освіти.

13

14

Яскраві емоції і почуття  подарував усім присутнім  ансамбль «Берегиня» від Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, керівник Сергій Грінчук.

Всім дякуємо за участь!

15

16

 

 

powered by social2s