Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    День Святого Валентина, ще іменують Днем усіх закоханих, прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят.

    З нагоди цього свята  13 лютого об 11.15 в читальному залі №2 Наукова бібліотека організувала психологічний тренінг «Серця двох». Допомогли в організації заходу викладач факультету соціальної та психологічної освіти Боднар В. І. та працівники «Клініка дружня до молоді», зокрема  координатор Гречко Н. В.  і психолог Овчарук В. О. 

    serddvoh7

     День Святого Валентина, ще іменують Днем усіх закоханих, прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят.

    З нагоди цього свята  13 лютого об 11.15 в читальному залі №2 Наукова бібліотека організувала психологічний тренінг «Серця двох». Допомогли в організації заходу викладач факультету соціальної та психологічної освіти Боднар В. І. та працівники «Клініка дружня до молоді», зокрема  координатор Гречко Н. В.  і психолог Овчарук В. О. 

    serddvoh1

    serddvoh2

     Завдання даного тренінгу: розуміння власного «Я», усвідомлення  психологічних відмінностей між чоловіком та жінкою; знаходити та розуміти різницю між коханням та закоханістю; підвищення психологічної компетенції.

    Викладач Боднар В. І. розповіла про особливості поняття «любові» до рідних та близьких, навчила краще розуміти один одного у повсякденному житті.

    serddvoh3

    Присутні брали активну участь у виконанні запропонованих вправ та тестів, які дали їм можливість розкрити свій потенціал та стати впевненішими в собі.

    serddvoh4

    serddvoh5

    Бібліотекар Прокопчук О. А.  ознайомила присутніх з літературою, яка висвітлює питання психологіії особистості,  підготовки молоді до подружнього життя, та психологія відносин загалом і т. ін.

    serddvoh6

    Тренінг виявився найкращим варіантом для розкриття теми даного заходу, а студенти, окрім нових професійних знань, отримали поштовх до саморозвитку та пізнання себе.

    serddvoh7

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu