Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    До Дня Святого Миколая  клуб «Бійці мистецтва», який діє при бібліотеці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі з його керівником Віталією Прокопчук організував благодійну акцію «Зігрій серця» для Уманського відділення денного перебування центру соціальних послуг, яка полягала у зібранні речей першої необхідності для престарілих.

    До Дня Святого Миколая  клуб «Бійці мистецтва», який діє при бібліотеці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі з його керівником Віталією Прокопчук організував благодійну акцію «Зігрій серця» для Уманського відділення денного передування центру соціальних послуг, яка полягала у зібранні речей першої необхідності для престарілих.

    foto2

    Напередодні світлого свята члени клубу (Артур Липодатенко, Анастасія Мельник, Роксолана Мельник, Світлана Дзяловська, Карина Діонісова) завітали із вітальною програмою до Уманського відділення денного перебування центру соціальних послуг та подарували святковий, піднесений настрій усім присутнім.Також вручили подарунки (речі першої необхідності та солодощі) завідуючій відділення Шевченко Валентині Анатоліївні. Зустріч пройшла у теплій атмосфері добра і радості, адже зійшлися два покоління ─ молодість та мудрість.

    foto3

    foto5

    foto6

    foto7

    foto8

    Величезну подяку висловлюємо усім тим, хто долучився до заходу та допоміг запалити яскравий вогник тепла в душах стареньких сивочолих бабусь та дідусів. Найактивнішу участь в акції взяли факультет іноземних мов, факультет соціальної та психологічної освіти, природничо-географічний факультет, факультет мистецтв, факультет початкової освіти. Ще одним учасником даного заходу виступила Академія молодіжного лідера м. Умань.

    Члени клубу закликають робити добро, адже саме воно свідчить про те, що ми не байдужі до чужої біди, у нас великі серця і ми, українці, завжди готові прийти на допомогу тим людям, які дійсно цього потребують!

    foto9

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu