Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Згідно з Указом Президента України 20 лютого щорічно відзначають День Пам’яті Героїв Небесної Сотні. Бібліотекар читального залу №3 спільно із факультетом фізики, математики та інформатики до Дня Пам’яті Героїв Небесної Сотні провели годину пам’яті «Дорогою ціною…». Увазі присутніх пропонувалася інформаційно-тематична виставка «Земля ридає, плачуть небеса – Майдан героїв з почестю ховає».

     

    Згідно з Указом Президента України 20 лютого щорічно відзначають День Пам’яті Героїв Небесної Сотні. Бібліотекар читального залу №3 спільно із факультетом фізики, математики та інформатики до Дня Пам’яті Героїв Небесної Сотні провели годину пам’яті «Дорогою ціною…». Увазі присутніх пропонувалася інформаційно-тематична виставка «Земля ридає, плачуть небеса – Майдан героїв з почестю ховає».

    У підготовці та проведенні заходу активну участь взяли студентка 33 групи Мельник Роксолана та студентка 21 групи Денисюк Катерина. Ведучі заходу ознайомили присутніх з історичними деталями подій, які відбувалися на Майдані. Всіх присутніх особливо зворушили відеосюжети, що нагадали страшну картину подій 2013-2014 років.

    По завершенню заходу всі присутні долучились до акції "Ангели пам'яті" та разом виготовили паперових ангелів, як символ чистоти наших помислів у пам’ять про загиблих Героїв. Захід пробудив свідомість кожного громадянина та підняв патріотичний дух.

    Ми схиляємо свої голови перед тими, хто дорогою ціною заплатив за наше майбутнє і до останнього подиху захищав Майдан та своєю жертовністю дарував нам вільну, незалежну Україну.

    Слава Україні! Героям Слава!

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu