Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Продовжуючи цикл заходів з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, працівник читального залу №3 Олена Захаревич підготувала інформаційно-насичену книжкову виставку «Пам'яті Героїв Небесної Сотні», яку було презентовано на спільно організованому із факультетом фізики, математики та інформатики заході – годині пам’яті «Дорогою ціною» на чолі із заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк.

    Продовжуючи цикл заходів з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, працівник читального залу №3 Олена Захаревич підготувала інформаційно-насичену книжкову виставку «Пам'яті Героїв Небесної Сотні», яку було презентовано на спільно організованому із факультетом фізики, математики та інформатики заході – годині пам’яті «Дорогою ціною» на чолі із заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк.

    Всі учасники заходу перебували під глибоким враженням від споминів про історичні події того нелегкого часу та сьогодення. Студентки Потелешенко Дар'я та Поперечна Наталія прочитали вірші «Колись я приїду до Києва з сином» та «Хай буде небо голубе».

    По завершенню заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. 

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu