Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    У сучасному світі, особливо зараз, коли увесь світ веде боротьбу з COVID-19, стрес, на жаль, присутній у житті кожного із нас. Стрес – це реакція організму на фактори, які потенційно загрожують фізичному та психічному здоров’ю людини.

    Людина відчуває постійне нервове напруження всюди: на роботі, вдома, у транспорті, у супермаркеті і навіть іноді на відпочинку. В ідеалі, кращим засобом боротьби зі стресом є не лікування наслідків, а профілактика стресу, а саме: регулярні прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом, таким чином, щоб це приносило вам задоволення і не було тягарем, повноцінний сон (не менше 8 годин безперервного сну), збільште спілкування з друзями та близькими вам людьми, в наш непростий час – це дуже важливо, не перевантажуйте себе емоційно та фізично, як говорить народна мудрість: “Робота – не вовк…”, частіше займайтеся тим, що вам дійсно приносить задоволення, прислуховуйтесь до свого тіла і організму у цілому і тоді ваша стресостійкість помітно підвищиться.

    Ми хочемо побажати кожному з вас міцного емоційного здоров’я, будьте щасливі та стресостійкі! Сподіваємося, що наша інформація корисна  для кожного читача.

    Інформаційно-бібліографічний відділ бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини запрошує до перегляду рекомендаційного списку літератури на тему: «Профілактика стресу».

    Переглянути

    22

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu