Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Сьогодні, 25 жовтня, відзначається День маркетолога.

    Свято маркетолога було засноване ще в давні радянські часи і приурочене до створення в цей день у 1975 році Управління з маркетингу та реклами в Міністерстві Зовнішньої Торгівлі СРСР. У його головні функції входило просування вітчизняної продукції на зарубіжні ринки.

    В ті часи робота у цій сфері була не дуже популярна, а сама професія вважалася доволі рідкісною. Однак з розвитком економічної структури країни і ринкових відносин маркетологи стали дуже затребуваними.

    На сьогоднішній день свято в Україні та інших пострадянських країнах є неофіційним і відзначається фахівцями з маркетингу, а також студентами кафедр маркетингу в навчальних закладах.

    Бібліотека УДПУ імені Павла Тичини вітає фахівців, які поєднують у своїй діяльності мистецтво і науку, вибираючи цільову аудиторію, залучаючи, зберігаючи і нарощуючи кількість споживачів. Щастя Вам, натхнення у роботі та процвітання.

    Працівники книгозбірні підготували з нагоди професійного свята всіх маркетологів цікаву та наповнену книжкову виставку «Маркетингові ходи», яка експонується у відділі обслуговування читачів з 25 по 29 жовтня.

    Запрошуємо всіх до перегляду!

    70

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu