Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Природа завжди дивувала людину різноманіттям своїх проявів. В будь-якому куточку планети людство оточене багатством рослин і тварин. Своє особливе і неповторне місце в природі займають птахи. Птахи не тільки прикрашають ліси, поля, луки, парки, сквери - вони являються справжніми помічниками і друзями людини. Птахи приваблюють нашу увагу своїм мелодійним співом, красивим забарвленням, граційним польотом, цікавою поведінкою.

    Міжнародний день птахів проходить щороку в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» і не випадково його відзначають саме в квітні. 1 квітня 1906 року була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. Цей день - не лише річниця Конвенції, а й час повернення пернатих з вирію. Птахи живуть на планеті понад 150 мільйонів років і немає на Землі такого куточка, де б їх не було. Адже вони приносять людям велику користь.

    З нагоди Міжнародного дня птахів відділ обслуговування читачів бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини пропонує переглянути тематичну виставку «Птахи на нашій планеті».

    372

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu