Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    12 квітня земляни відзначають Всесвітній день космонавтики та міжнародний день польоту людини в Космос. Студенти фізико-математичного факультету взяли активну участь у підготовці та святкуванні цього свята.

    AV014Night02

    В рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Історія науки – майбутньому вчителеві! 2014» відбувся усний журнал «Через терни  до зірок». Основні віхи освоєння космосу, старт космічного корабля «Восток» з космодрому Байконур з першим космонавтом Юрієм Гагаріним на борту, політ, який тривав108 хвилин та приземлення присутні пережили ще раз. Окремою сторінкою усного журналу прозвучали цікаві розповіді про українських космонавтів .

    Працівник читального залу №3 Наукової бібліотеки організувала книжково-журнальну ілюстративну виставку «Людина і Космос». Присутні мали змогу ознайомитись з матеріалами виставки та її основним розділом «Україна космічна».

    З виступу викладача Декарчук Марини Вадимівни ми дізнались, що в нашому місті теж жив і навчався майбутній космонавт Романенко Юрій (нині у відставці).

    Цікавим для присутніх став запуск ракети та її приземлення на парашуті, що розкрився, яку власноруч виготовив та продемонстрував студент IV курсу Юрченко Олександр.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu