Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    У бібліотеці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася зустріч директора книгозбірні Тетяни Григоренко з представниками проекту «Словникова спадщина» та членами Ротарі Клубу «Київ-сіті», який займається питаннями допомоги дітям, медичними програмами та взявся реалізувати великий проект – відродити словники епохи «Розстріляного Відродження», перевидавши їх.

    Гості подарували нашій бібліотеці «Російсько-український словник у трьох томах, шести книгах» за редакцією А. Кримського та С. Єфремова, «Словник української мови», упорядник Борис Грінченко за редакцією Сергія Єфремова і Андрія Ніковського, «Словник ділової мови. Термінологія та фразеологія» та «Українсько-російський словник» Андрія Ніковського. Вище перераховані словники – це академічні перевидання, які побачили світ завдяки керівнику проекту «Словникова спадщина України» Лесі Богуславській та автору Ростиславу Воронезькому.

    Щиро дякуємо за дарунок представникам Ротарі Клубу «Київ-сіті», які поповнили фонд нашої бібліотеки цінними репринтними виданнями, які обов’язково знайдуть свого читача, стануть вагомим внеском у розвитку просвіти молоді та матимуть важливе значення для ділового мовлення при вивченні рідної української мови.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu