Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    До Міжнародного дня авіації і космонавтики та першого польоту людини в космос у читальному залі №3 був проведений відкритий перегляд літератури «Українці підкорюють космос».

    До Міжнародного дня авіації і космонавтики та першого польоту людини в космос у читальному залі №3 був проведений відкритий перегляд літератури «Українці підкорюють космос».

    Бібліотекар читального залу ознайомила студентів з видатними успіхами та досягненнями українців в освоєнні космосу. На відкритому перегляді були презентовані відомості про штучні супутники, ракети та космічні об’єкти, висвітлено основні проблеми, пов’язані зі здійсненням міжпланетних польотів.

    Окрім того, бібліотекар читального залу №3 розповіла про сучасний стан та перспективи розвитку різних напрямів космічної діяльності, найбільші винаходи та про найвидатніших космонавтів України. Під час розповіді особливу увагу було звернено на досягнення першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка.

    Яскраві успіхи космонавтики — закономірний результат самовідданої праці багатьох тисяч людей. Плідно працюючи над проектами, українці і в майбутньому забезпечують Україні статус космічної держави. Варто завжди пам’ятати, що можливості нашого пізнання необмежені, ми можемо здолати будь-які перешкоди і здійснити масу відкриттів саме завдяки наполегливій праці та терпінню.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu