Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Якщо не бігаєш, поки здоровий, доведеться бігати, коли захворієш.

    Горацій

    Суттєве значення в патріотичному вихованні має фізична підготовка молоді.  З кожним роком фізична культура і спорт дедалі активніше входять  у наше життя. Фізкультура покликана засобами спортивно-масової та фізкультурної роботи виховувати молоде покоління національно-свідомими громадянами-патріотами й долати труднощі.

    Фізичні вправи й рухова активність – найкращий шлях до оздоровлення. Спорт - це бажання досягти і пізнати межі можливостей людського тіла і духу. Чому людей так приваблює спорт? Відповідь проста: спортивні заняття приносять велику радість, вони загартовують характер.

    Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт – це сила волі, це ясні думки, прагнення до перемоги, прагнення бути кращим.

    Книги, представлені в читальному залі №3 на виставці «Фізкультура – це краса та здоров’я»,розкажуть вам про Україну – сильну і спортивну державу, про олімпійців, які примножують славні традиції вітчизняного спорту, прославляючи Україну в світі, про здоров’я та гарне самопочуття, яке спорт дарує людині.

    Сердечно бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди, особистих рекордних звершень та реалізації усіх благородних задумів.

    Запрошуємо усіх бажаючих до перегляду!

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu