Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    29 жовтня бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вже вкотре провела День інформації, на якому студенти, викладачі та співробітники мали можливість ознайомитися з новою літературою, яка надійшла до фондів бібліотеки за останній період.

    29 жовтня бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вже вкотре провела День інформації, на якому студенти, викладачі та співробітники мали можливість ознайомитися з новою літературою, яка надійшла до фондів бібліотеки за останній період.

    На виставці нових надходжень було експоновано більше ніж 100 документів з різних галузей знань. У великій кількості були представлені книги з психології, математики, історії, педагогіки, іноземних мов та комп’ютерних технологій. Біля відкритого перегляду з новими надходженнями бібліотекарі надавали консультації про те, як користувачі можуть замовити представлені книги для подальшої роботи.

    Запрошуємо всіх шанувальників книги до нашої бібліотеки. Адже книга – казкова лампа, що дарує людині світло на далеких і темних дорогах життя. Обирайте для себе цікаві сучасні видання та отримуйте насолоду від читання.

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu