Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Одним із найпоширеніших джерел задоволення інформаційних потреб користувачів бібліотеки є періодичні видання, в яких відображено інформацію про наукові досягнення в різних сферах діяльності. Тому для бібліотек велике значення має формування оптимального фонду періодичних видань.
    До нашої книгозбірні надійшов комплект науково-методичних періодичних видань, серед яких: «Інформатика в школі», «Зарубіжна література в школі», «Географія», «Історія та правознавство», «Математика в школах України», «Виховна робота в школі», «Управління школою», «Завучу. Усе для роботи», «Вихователю ГПД. Усе для роботи», «Англійська мова та література», «Вивчаємо українську мову та літературу», «Початкове навчання та виховання», «Шкільний бібліотекар», «Хімія» та інші. У журналах висвітлюються теоретичні та практичні питання з методик викладання дисциплін, педагогічні інновації, методичні рекомендації, навчальні програми, розробки уроків, матеріали олімпіад та сценарії виховних заходів.
    Всі журнали розподілені по читальних залах бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
    Інформаційно-бібліографічний відділ запрошує всіх бажаючих та зацікавлених до бібліотеки з метою ознайомлення з цікавою та корисною інформацією!

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu