Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Недарма говориться, що без знання рідної мови обійтися не можна. І це справді так. Знати, берегти та примножувати рідну мову - це обов'язок кожної людини, адже, мова - духовний скарб нації, це те, що живе в наших серцях й повинно стати фундаментом кожної особистості. Щоб зайвий раз пригадати та перевірити знання української мови на виховному заході «З Україною в серці», який відбувся у читальному залі №1, учасники відповідали на запитання філологічної вікторини, підготовленої бібліотекарями книгозбірні УДПУ імені Павла Тичини, здійснили уявну подорож містами України та відгадували про що йдеться, «діставши фразеологізми зі скриньки». В результаті, студенти ФСПО та природничо-географічного факультетів зарекомендували себе як знаючі, розумні та кмітливі представники молоді, які, отримавши знання під час навчання, можуть застосовувати та використовувати їх у житті.

    Недарма говориться, що без знання рідної мови обійтися не можна. І це справді так. Знати, берегти та примножувати рідну мову - це обов'язок кожної людини, адже, мова - духовний скарб нації, це те, що живе в наших серцях й повинно стати фундаментом кожної особистості. Щоб зайвий раз пригадати та перевірити знання української мови на виховному заході «З Україною в серці», який відбувся у читальному залі №1, учасники відповідали на запитання філологічної вікторини, підготовленої бібліотекарями книгозбірні УДПУ імені Павла Тичини, здійснили уявну подорож містами України та відгадували про що йдеться, «діставши фразеологізми зі скриньки». В результаті, студенти ФСПО та природничо-географічного факультетів зарекомендували себе як знаючі, розумні та кмітливі представники молоді, які, отримавши знання під час навчання, можуть застосовувати та використовувати їх у житті.

    Ми українці окрім мови маємо пам’ятати звичаї та традиції, любити, боронити від ворога рідні кордони, пам’ятати героїв, які віддали своє життя за нашу з вами свободу й оновлення країни. Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих, які згасли як зорі, поклавши свої голови за наше майбутнє.

    Надзвичайно зворушливо звучали вірші та слова жалю з вуст студентів 1-го курсу ФСПО Іванової Мирослави, Марченко Каріни та Тарасюк Тетяни. Заступник декана природничо-географічного факультету Максютов Андрій закликав молодь бути патріотами та плекає надію на те, що скоро настане довгоочікуваний мир, що ми обов’язково вистоїмо та переможемо всі негаразди. Заступник директора бібліотеки Усатюк Олена звернулася із закликом ніколи не проходити байдужими повз могили, пам’ятники й обеліски, а завжди вклонитися пам’яті тих, хто боровся за нас, за наше життя і пам’ятати про героїв, які живуть разом із нами.

    «Слава Україні – Героям слава».

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu