Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    9 травня Україна відзначає День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, віддаючи належне пам’яті жертв депортацій і переслідувань та вшановуючи  звитягу всіх тих, хто чинив опір страшному злу минулого століття – фашизму.

    Ця пам’ятна дата підкреслює головну цінність – людське життя.  Адже шляхетність вчинків не залежить від громадянства та національності. Підтвердження цьому – наше буремне сьогодення. Ми захоплюємося стійкістю та мужністю героїв, які боронять цілісність нашої країни від ворога. І це свято як ніколи актуальне для сучасної України. Історія доводить, що всі війни завжди закінчуються миром.

    Слова безмежної вдячності і шани висловлюємо  сьогодні Вам, дорогі ветерани! Ми горді тим, що ми є Вашими нащадками. Турбота про Вас – наш святий обов’язок. Ваша самовідданість, моральні принципи, патріотизм і мудрість – неоціненне багатство в скарбниці нашого народу.

    Інформаційно-бібліографічний відділ запрошує до перегляду рекомендаційного списку літератури на тему: «День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

    Переглянути

    ab424

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu