Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Сьогодні бібліотека потрібна людям як джерело інформації, як шлях до душі кожної людини. Вона повинна створювати для своїх користувачів максимально комфортне середовище, бути відкритим будинком для усіх тих, кому потрібна книга та психологічне розвантаження. Тому так важливо сьогодні не обмежуватися традиційними формами роботи, а шукати нові шляхи популяризації бібліотечних ресурсів, розповсюдження знань, формування культури і духовності підростаючого покоління. Тільки так бібліотека зможе відстоювати у суспільстві свій позитивний імідж і завжди буде залишатися втіленням нового і незнаного.

    Завдяки державним програмам, зустрічам з письменниками, презентаціям, співпраці з громадськими організаціями, дарункам викладачів та читачів, бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини регулярно поповнюється новою літературою з найрізноманітніших галузей знань і наук.

    Інформаційно-бібліографічний відділ запрошує викладачів, співробітників, аспірантів, магістрів та студентів університету ознайомитися із новими надходженнями.

    Переглянути

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu