Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    22 квітня відзначається міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі. В цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля. Кожен житель планети може внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля: очистити від сміття берег улюбленої річки, посадити дерево, хоча б на один день відмовитись від користування автотранспортом.

    Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно, тому дбайте про неї, оберігайте та цінуйте її великі дари. Пам’ятайте, що ми не зможемо врятувати планету, згадуючи про неї лише один день на рік, адже цього явно недостатньо. Піклуйтеся про оточуюче нас середовище протягом всього року, щоденно.

    Бібліотека УДПУ імені Павла Тичини долучається до святкування Всесвітнього дня Землі та пропонує Вашій увазі тематичну виставку книг «Майбутнє нашої планети – в наших руках», яка експонується у відділі обслуговування читачів.

    Запрошуємо всіх до перегляду.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu