Людям з порушеннями зору
    A+ A-

         Нові інформаційні технології впевнено і міцно закріплюються в нашому повсякденному житті. Сучасна людина – від учня до науковця – не мислить себе без використання в своїй роботі та житті різноманітних джерел інформації. Чи то традиційні, чи новітні – вони збагачують людину, дають їй можливість стати більш освіченою і досвідченою, приймати участь в суспільному, політичному житті, навчають самостійно приймати рішення і сприяти культурному розвитку.

          Одним із провідників інформації з давніх-давен була і залишається бібліотека. Це місце, де збираються ,пропагуються і розповсюджуються інформаційні потоки. Бібліотеки – це ”вікно в світ знань“.

        Збереження фонду є основним завданням Наукової бібліотеки УДПУ ім. Павла Тичини. Чимало уваги приділяється рідкісним виданням, серед яких особливої уваги заслуговують хрестоматії з давньої української літератури, зокрема: «Золоте Слово» та «Слово Многоцінне». Викладач факультету української філології, доцент Козинський Леонід Володимирович, зацікавився рівнем захисту цінних видань. Перевіривши стан книг,викладач переконався,що книги знаходяться в найкращих для них умовах, а для збереження їх первинного стану використовується захисна плівка.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu