Людям з порушеннями зору
    A+ A-

          Бібліотека – древня і вічноюна оселя людського розуму. Все життя всесвіту зосереджено у цьому магічному кристалі, що називається бібліотекою. З книгою ми пов’язали своє життя, з нею ми працюємо і відпочиваємо, їй ми безмежно віддані.

         Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова – це покликання людей, які звуться бібліотекарями. Для кожної освіченої людини, бібліотекар – це, насамперед, творча особистість, яка безкорисливо, щедро та з повною віддачею служить суспільству, читачеві, шанувальнику книги.

          Невеликою частиною бібліотек України є книгозбірня нашого університету, в якій з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня у читальному залі №1 відбувся літературно-художній вернісаж «Бібліотека – центр читання і формування інформаційної культури особистості». На свято були запрошені студенти природничо-географічного факультету, які не шкодували теплих та щирих слів працівникам бібліотеки.

          Студентка 22 групи Уманська Тетяна продекламувала власну поезію, студентка 24 групи Богун Ганна подарувала присутнім чаруючу пісню. Піднесений настрій на святі підтримували музичні вітання студентів 21 групи Терновської Вікторії та Красноштана Василя. Хочеться відмітити творчість студентів 1 курсу, серед яких: Давидюк Тетяна, Меженний Вадим та студентів 2 курсу, зокрема: Мащенко Аліну, Грицкову Яну.

          Велика подяка вам, дорогі наші читачі, адже професія бібліотекаря немислима без вас!

    У книгах закладена мудрість –

    писали ж бо їх віками.

    То ж гімн наш сьогодні –

    книгам І людям, які їх читають.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu