Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    «Ви круті!» – саме  з такими словами до нас звернулася Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технології  після надісланого нами відеоролика на конкурс «Ми позитивні та креативні».

    Це спонукало наш відділ комплектування та наукової обробки документів  взяти участь в конференції  на тему: «Ера трансформацій бібліотек та нова екологія життя», яку організували: Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій (Україна),  Бібліотека Назарбаєв Університету  (Республіка Казахстан), Бібліотека Університету Де Ла Саль (Філіппіни).

    Міжнародний організаційний комітет, незважаючи на продовження війни України з росією, як державою-агресором, вирішив проводити конференцію в онлайн-форматі.

    Бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стала взірцем на міжнародній конференції, що дуже приємно нас вразило. Відеоролик транслювали в прямому ефірі і закликали всіх бібліотекарів України, зокрема зарубіжних країн,  бути креативними як ми!

    Бібліотечно-інформаційна спільнота повинна захищати в усьому світі права на найвищі людські цінності, демократичні права для себе та інших, цінувати різноманіття культур, підтримувати національну освіту і науку.

    1

    2

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu