Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Виступаючи важливим підрозділом бібліотеки, відділ комплектування та наукової обробки документів організовує процес формування єдиного документно-інформаційного ресурсу, який відповідає основним функціям книгозбірні та інформаційним потребам її користувачів.

    Сьогодні важкі часи спіткають всю країну в тому числі потерпають бібліотеки. Мабуть, чи не єдиним джерелом надходження книг є подарунки. Ми завдячуємо всім дарувальникам, зокрема Івану Синяку - старшому науковому співробітнику української археології та джерелознавства імені М. С. Грушевського за надіслану книгу.

    Книга «Присяга Війська Запорізького Низового 1762 року» чудово доповнить наш фонд і стане в пригоді для викладачів, студентів, краєзнавців, усіх, хто цікавиться історією України. Адже це видання цікаве та пізнавальне, воно вміщує в собі довідки про понад тисячу запорозьких козаків…

    Кожна подарована вами книга – це скарб для нас. Підтримайте бібліотеку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини! Подаруйте книги, які принесуть радість та багато приємних хвилин любителям читання!

    127

     

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu