Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Одна із найвпливовіших жінок сучасної України, яка стала незаперечним моральним авторитетом для українців, яка завжди переконує нас, що слова «незалежність» і «свобода» існують в мові не просто так. Сила волі та її незламність вражають.

    Так, це Ліна Костенко.

    Її поезія – про жінку, любов, красу рідної мови і України – це словесна зброя, яка надихає і окриляє кожного і не перестає звучати.

    У читальному залі №1 бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини бібліотекар Палагута Валентина провела надзвичайно захопливу лекцію до дня народження геніальної української поетеси та з нагоди Всесвітнього дня поезії. Присутні бібліотекарі, викладачі, студенти факультету філології та журналістики мали змогу прослухати цікаву розповідь у поєднані з чудовим декламуванням віршів української улюблениці. Бібліотекар Палагута Валентина майстерно використовувала мультимедійні засоби та музичний супровід, підкріплювала все представленою книжковою виставкою.

    Сердечно сподіваємось, що пророчі вірші Ліни Костенко «Ми не маємо права на поразку» надихатимуть всіх українців на перемогу нашої нескореної, непереможної України.

    26

    27

    28

    29

    30

    31

     

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu