Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Працівники бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини продовжують використовувати всі можливості підвищення професійного рівня та самоосвіти. Цього разу ми із задоволенням долучилися до навчально-методичного семінару «Актуалізація та збереження бібліотечних фондів: виклики сьогодення», що відбувся 24 березня 2023 року.

    Організатор семінару, Державна науково-технічна бібліотека України, залучила до участі кращих фахівців провідних бібліотек України. Вебінар відбувся online на платформі Zoom. Інші учасники мали можливість приєднатись до перегляду прямого ефіру на офіційному YouTube-каналі ДНТБ України.

    Війна зачепила усі без винятку сфери суспільного життя і торкнулася кожного громадянина й мешканця України. Нині бібліотекарі та бібліотеки приймають виклики, породжені війною та шукають рішення для подолання існуючих проблем та загроз. На семінарі ми почули розповіді про роботу бібліотек України в умовах війни. Їх адаптацію до потреб часу, про усі можливі способи збереження та поповнення, торкнулися також питання списання бібліотечних фондів.

    Фахівці різних бібліотек ділилися власним досвідом роботи у воєнний час та обговорювали проблемні питання. І ще раз довели, що роль бібліотек навіть під час війни залишається незмінною: вони є осередками просвітництва, толерантності й культури.
    Всі учасники семінару отримали сертифікати, що підтверджують їх участь у семінарі.
    Висловлюємо щиру вдячність організаторам за можливість взяти участь в цьому важливому проєкті, сподіваємося на подальшу співпрацю.

    39

    41

    38

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu