Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Сьогодні українська спільнота активно обговорює академічну доброчесність та важливість її дотримання студентами, викладачами й науковцями. Сучасні технології та розробки націлені на полегшення зусиль та зменшення навантаження на людину, але думки науковців щодо користі від чергових технологічних проривів різняться.

    З появою штучних інтелектів, зокрема chatGPT, який спричинив резонанс у мережі, можна стверджувати про імовірну перебудову наукового процесу, не тільки в освіті, а й у світі в цілому.

    Тому, 6 квітня, Департамент організації освітнього процесу, Департамент навчально-виховної роботи та Бібліотека КПІ організували для університетської спільноти України відкрите обговорення щодо використання штучного інтелекту у вищій освіті "Академічна ДоброЧесність: що чекає освіту після появи GPT ".

    Бібліотекарі УДПУ імені Павла Тичини долучилися до даної дискусії та разом з учасниками дізналися про всі переваги та недоліки штучного інтелекту, а також про його місце та вплив на освіту й науку загалом.

    53

    54

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu