Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Важливим елементом наукової роботи є складання списку використаних джерел, який відображає роботу автора зі збору та аналізу літератури, дозволяє зробити висновок про ступінь фундаментальності проведеного дослідження й охоплює документи, використані при написанні наукової роботи, складати який необхідно за певними правилами.

    Невід’ємною частиною бібліотечної справи  являється консультування, тому бібліотекарі відділу комплектування та наукової обробки документів готові надати професійну допомогу і відповісти на всі питання. Цього разу за ініціативи Тетяни Григоренко –  доктора педагогічних наук, доцента, професора кафедри української мови та методики її навчання рекомендації отримали студенти факультету філології та журналістики.

    Працівники відділу: Світлана Прокопенко та Оксана Гонимар, чітко й доступно пояснили вимоги щодо складання бібліографічного списку літератури, який оформлюється з урахуванням Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

    Нагадуємо, що за детальною інформацією, консультацією  ви завжди можете  звернутись у відділ комплектування та наукової обробки документів бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

    E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Тел.: 4-07-83

    • Устименко Валентина – (067)472-20-01;
    • Кузьменко Юлія – (093)980-38-93;
    • Гонимар Оксана – (067)857-94-28;
    • Прокопенко Світлана – (063)978-04-32.

    73

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu