Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Підтримуючи українських учених у складних умовах війни, багато видавництв і компаній відкрили безкоштовний доступ до своїх електронних ресурсів і досі продовжують його надавати. 

    У липні цього року МОН надіслало офіційне звернення щодо потреби в збереженні українським ученим безоплатного доступу до електронних ресурсів наукової інформації в межах проєкту Research4Life.

    За результатами розгляду цього звернення на щорічній зустрічі видавців-партнерів Research4Life було повідомлено про збереження українським установам безкоштовного доступу до ресурсів платформи до кінця 2024 року.

    Як відомо, ДНТБ України  виступає адміністратором у забезпеченні доступу до ресурсу Research4Life.

    На підтримку України між Research4Life та Державною науково-технічною бібліотекою України було підписано угоду про партнерство з Research4Life Country Connector Associate, повідомляється на офіційній сторінці порталу.

    На сторінці сайту бібліотеки ви можете ознайомитись з можливостями, реєстрації, оновлення доступу, отримати інформацію про роботу з ресурсом у розділі FAQ та подивитись коротке навчальне відео про те, як почати працювати з платформою.

    138

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu