Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Компанія Clarivate продовжує цикл безкоштовних вебінарів для науковців. До вашої уваги пропонуємо розклад на вересень 2023 року.

    Вебінари проходитимуть українською на платформі Zoom, тривалість вебінару одна година.

    Реєстрація вже відкрита, є можливість отримати сертифікат учасника тим, хто прослухав більше 90 % основного часу вебінару.

    7 вересня 2023 року, 10:15–11:15

    Тема: Інформація про гранти для наукової діяльності на ресурсах Clarivate

    Тези: На вебінарі дізнаємося яку інформацію про грантову підтримку можемо отримати в Web of Science Core Collection та InCItes та ознайомимося з можливості платформи Pivot-RP. Pivot-RP база даних грантових можливостей, яка більше 20 років допомагає науковцям знаходити джерела фінансування. Спробуйте знайти нові можливості для ваших досліджень з понад 28 тисяч відкритих пропозицій сумарною вартістю більше 118 млн.  Ознайомтеся з більш ніш 3,5 млн вже отриманих грантів, щоб вдосконалити вашу грантову заявку. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

    Реєстрація

    14 вересня 2023 року, 10:15–11:15

    Тема: Як підібрати видання для публікації

    Тези: Світ журналів: історія, види, метрики (імпакт фактор, Journal Citation Indicatior квартиль), показники. Коли, за що та скільки, потрібно або варто платити. Рецензування та його види. Порівняти видання в Journal Citation Reports. Строки публікації. Правила оформлення публікацій. Публікаційний процес. Чого не варто робити. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

    Реєстрація 

    21 вересня 2023 року, 10:15–11:15

    Тема: Авторські профілі науковця

    Тези: Які авторські профілі існують? Їх мета та завдання. Що може бути представлено, які показники розраховуються, як створити, наповнити та коригувати профілі науковця у Web of Science, Orcid, ResearchGate, Google scholar. Основні помилки, яких припускаються автори. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

    Реєстрація

    28 вересня 2023 року, 10:15–11:15

    Тема: Інтеграція платформ Web of Science та ProQuest

    Тези: Унікальний контент платформ Web of Science та ProQuest дозволяють бібліотекам та університетам виконувати амбітні завдання. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися більше про останні інтеграції:

    • Індекс цитування дисертацій ProQuest Dissertations & Theses Citation Index
    • Інтеграція між Alma та InCites Benchmarking & Analytics
    • Інтеграція між Alma та Journal Citation Reports
    • Інтеграція між Primo / Summon та Journal Citation Reports
    • Подальші плани

     Реєстрація 

    13

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu