Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Університетська бібліотека отримала щедрий подарунок від Українського мовно-інформаційного фонду – нові словники, які збагатять літературний фонд нашого навчального закладу.

    Цей важливий дарунок включає в себе 13 томів 20 томного словника. Словник української мови в 20 томах – це об'ємний лексикографічний твір, що охоплює широкий спектр словникового фонду сучасної української літературної мови. Словник включає загальновживану лексику, поширені терміни, діалектизми та усталені словосполучення. Джерела, використані при його складанні, відображають розмаїття текстів художньої літератури, починаючи з XVIII століття до сьогодення, включаючи Біблію, народну творчість, публіцистику, науково-популярні та наукові праці, а також мову засобів масової інформації.

    Подаровані видання стануть цінним ресурсом для всіх членів університетської громади, допомагаючи розширити знання з мови, літератури та лінгвістики. Висловлюємо щиру подяку Українському мовно-інформаційному фонду за цей важливий внесок у наше освітнє середовище та підтримку розвитку мовної культури в університеті. Разом ми ростемо та надихаємося в світі знань!

    293

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu