Людям з порушеннями зору
    A+ A-

                   Поезія – антена між світами.

    Єднає римою серця,

        А ще чарує кожну мить

                                 Шевченковим промінчиком любові…

                                                                                 (Ліана Лещенко)

           14 листопада у читальному залі №2 Наукової бібліотеки відбулася творча зустріч з поетесою, членом літературної спілки «Чернігів» Ліаною Лещенко.

          Лещенко Ліана Григорівна народилася на Донеччині у сім’ї військового. Має дві вищі освіти. Працює у Бахмацькому будинку дитячої та юнацької творчості. Входить до редакційної ради всеукраїнського журналу «Наука і фантастика». Має подяку від Міжнародного жіночого конкурсу «Земля жінок» за внесок у справу збереження та охорони природи, екологічне виховання дітей.

          Ліана Григорівна розповіла про милозвучність та красу рідної мови. Також охоче поділилася з присутніми своїми спогадами про минуле, про перший написаний вірш, про досягнення на літературній ниві.

            Поетеса із великим задоволенням декламувала вірші із власної збірки «Виплекана словом краса», в якій розкривається широкий діапазон ліричного обдарування Ліани Григорівни. Також презентувала свою книжечку казок «Картопляне мишеня», яку охоче подарувала Науковій бібліотеці та студентам.

          Щиро дякуємо студентам 34 групи факультету української філології за активну участь у заході: Вдовиченко Іванні, Деркаченко Лесі, Паршиковій Анні, Шаран Альоні, Сміщенко Владиславі, Ходаковій Марії, Поліщук Марині.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu