Людям з порушеннями зору
    A+ A-

          З 30 січня по 1 лютого 2014 року працівники Наукової бібліотеки відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Найкус Т. М. та Кононов Б. В. відвідали Наукову бібліотеку Національного університету «Києво-Могилянська академія» та взяли участь в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Наукова комунікація в цифрову епоху», яка була проведена в рамках днів науки в НаУКМА.

         Розпочалась конференція з сесії, присвяченої науковій комунікації з точки зору дослідників, видавців, бібліотекарів. Ключовою стала доповідь «Сучасне бібліотекознавство: нові тенденції».

          Наступний конференційний день розпочався другою сесією, присвяченою електронним ресурсам для науки та освіти, на якій були заслухані пропозиції сучасних інформаційних провайдерів. Як відомо, на сьогоднішній день сучасні бібліотеки вже неможливо уявити без електронних ресурсів наукової інформації, які активно використовуються науковцями, студентами та викладачами. Звичайно ж, використання електронних ресурсів, як і будь -яких інших матеріалів, має свої переваги та недоліки.

          Власне, такі заходи допомагають та сприяють комунікації науковій, професійній та й загалом людській, тому такі конференції, якоюсь мірою, зближують колег. Учасники конференції мали змогу оцінити переваги використання електронних ресурсів та обрати цікаві пропозиції для поповнення фондів власних бібліотек.

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu