Людям з порушеннями зору
    A+ A-

        Любов — це прекрасне почуття. Ми любимо своїх батьків, сестричок, братиків, друзів, сусідів. Ми даруємо їм своє тепло і ласку, частинку свого серця. Адже так приємно бачити, як сяють щирою вдячністю очі дорогої тобі людини.

    Любов — це прекрасне почуття. Ми любимо своїх батьків, сестричок, братиків, друзів, сусідів. Ми даруємо їм своє тепло і ласку, частинку свого серця. Адже так приємно бачити, як сяють щирою вдячністю очі дорогої тобі людини. А коли мова йде про День Святого Валентина, то взагалі хочеться дарувати море подарунків – оригінальних, незвичайних і особливих.

    З нагоди такого свята бібліотекарі читального залу №1 провели святковий майстер-клас по виготовленню валентинок. Знайшлося чимало охочих випробувати свої здібності, серед яких представники майже всіх факультетів та, навіть, студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім.Т.Г.Шевченка.

    Бібліотекар Рудь Ірина ознайомила присутніх з історією виникнення свята і ознайомила з презентацію, приуроченою Дню Святого Валентина, після чого продемонструвала присутнім варіанти різних валентинок, які б вони могли спробувати виготовити.

    Так, за допомогою паперу, ножиць та декору присутні взялися до справи. Робота кипіла, студенти повністю поринули у творчість, з інтересом та особливим захопленням виготовляли авторські валентинки, творили маленьке диво власними руками.

    Майстер-клас вдався на славу! Студенти були задоволені й натхненні, готові створити якомога більше витворів, але час спливав дуже швидко. На завершення свята усі присутні тримали в руках плід своєї праці, від виготовлення якого отримали море позитиву, адже що, як не кохання, надихає творити красу і створює на обличчі щирі посмішки!

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu