Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Сьогодні ми не можемо уявити свого життя без різноманітних технологій, інновацій та дивовижних винаходів людства, найбільшим з яких є Інтернет. Всесвітнє павутиння упіймало людство в свої тенета і назавжди змінило життя, уяву про час і відстань, способи спілкування. Завдяки Інтернету ми отримуємо силу силенну інформації, отже, всесвітню мережу не даремно називають енциклопедією людського знання.

    Заклади вищої освіти повною мірою використовують найновітніші інформаційні технології у навчальному процесі, широко застосовують комп’ютерні технології, Інтернет, прикладні програми, мультимедійні засоби, електронні підручники, що суттєво впливає на зміст і методику викладання.

    Використання цих потужних електронних ресурсів — носіїв інформації дає змогу значно урізноманітнити процес навчання, в тому числі, продовжувати його в дистанційному форматі, що наразі є найбільш актуальним. Бібліотекарі читального залу №1 бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини підготували віртуальну виставку «Інформаційна наука – це поезія реальності» та запрошують до перегляду.

    889091ff744069cab08dc605d162a8d3

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu