Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    (до 100-річчя створення бібліотеки Університету Ушинського)

    Для нас велика честь приєднатися до Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції, яка відбулася 17-го листопада. Захід проходив у змішаному форматі (онлайн/офлайн).
    Як цікаво й важливо розвиватися всебічно, дізнаватися про історію, розвиток українських бібліотек, переймати їх досвід та розвивати свої професійні навички, вміння. Метою конференції було об'єднання зусиль науковців, провідних фахівців бібліотек, викладачів з питань актуалізації інформаційно-аналітичних ресурсів бібліотек в умовах воєнного стану, створення і використання наукових електронних ресурсів, рідкісних та цінних видань у фондах, розглянуто питання впровадження новітніх бібліотечних технологій та сервісів, а також психологічна підтримка в бібліотеці під час війни. Спираючись на досвід колег, ми узагальнили свою бібліотечну діяльність й зрозуміли, що бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини не поступається в інноваційній роботі іншим книгозбірням.
    Висловлюємо слова вдячності організаторам конференції за можливість долучитися до обговорення важливих та актуальних питань сучасної бібліотеки.

    135

    136

    фото

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu