Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    У березні 2024 року вся світова спільнота відзначає 210-ту річницю від дня народження  Тараса Григоровича Шевченка – талановитого поета, художника, видатного сина України, великого Кобзаря, людини-легенди.

    «Історія мого життя – це частина історії моєї Вітчизни!», -  писав Тарас Шевченко. Дійсно, життя поета нерозривно поєднано з Вітчизною: попри  сирітське дитинство, попри кріпосне рабство, зрештою, попри все темне, що було в його житті, любов до своєї рідної землі й до свого народу, любов до України завжди була у його серці. Людство схиляється в пошані та вдячності перед поетом, адже Тарас Шевченко не тільки співець України, він митець на всі часи, на всі віки, для всіх людей на землі.

    З нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка відділ комплектування та наукової обробки документів бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пропонує Вашій увазі відеоролик «Тобі, Тарасе, шану складаємо», присвячений генію українського народу, великому патріоту України, її Пророку.

    337

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu