Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    З метою стимулювання молодого покоління будувати вільне від корупції майбутнє для України у читальному залі №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини за круглим столом «Разом проти корупції» зібрались представники від студентської ради університету, бібліотекарі, уповноважений з питань запобігання та протидії корупції в університеті Василь Підлісний, працівник Уманського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Вікторія Сіньковська та редактор газети «Уманська зоря» Валентина Устинова.

    З метою стимулювання молодого покоління будувати вільне від корупції майбутнє для України у читальному залі №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини за круглим столом «Разом проти корупції» зібрались представники від студентської ради університету, бібліотекарі, уповноважений з питань запобігання та протидії корупції в університеті Василь Підлісний, працівник Уманського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Вікторія Сіньковська та редактор газети «Уманська зоря» Валентина Устинова.

    Учасники розглянули питання корупції та протидії цьому негативному явищу суспільства, обговорили значимість боротьби та вказали на можливі шляхи вирішення багатьох питань стосовно злочинних проявів.

    Бібліотекарі організували захід для студентів усіх факультетів університету, аби донести думку про те, що саме сьогоднішня українська молодь повинна викорінити корумповану поведінку і не дати їй навіть шансу зародитися. Адже, саме молодим керуватиме країною завтра.

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu