Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Нагадуєм, що 1 листопада 2021 р. в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія. Цифрова освіта стартував Місяць цифрової грамотності.

    Що ви можете зробити у своїй бібліотеці:

    розповідати про цифрові компетентності та проводити інтерактивні квестові завдання на вивчення кожної з компетентностей,

    складати самі та заохочувати користувачів складати національний тест з цифрової грамотності Цифрограм для громадян, а також Цифрограми для вчителів, медиків, держслужбовців, отримувати міжнародну сертифікацію навичок володіння комп’ютером ICDL,

    проводити в соцмережах конкурси на тему цифрової грамотності,

    організовувати освітні онлайн-події,

    презентувати покрокові інструкції щодо використання онлайн-сервісів.

    Завантажуйте та використовуйте набір промоматеріалів.

    Нагадуємо, що на платформі @Дія.Цифрова освіта можна безоплатно дивитися освітні серіали, які допоможуть розвинути цифрові навички. Загалом близько 70 курсів для людей елегантного віку, вчителів, медиків, юристів, журналістів, держслужбовців, школярів, і це неповний перелік.

    Також на порталі є національний тест на цифрову грамотність Цифрограм https://osvita.diia.gov.ua/digigram, щоб перевірити рівень знань. А сертифікатом про складання Цифрограму можна підсилити резюме та підвищити шанси на працевлаштування.

    Якщо ваша бібліотека ще не зареєструвалась в Мережі хабів цифрової освіти, то зробіть це прямо зараз тут https://osvita.diia.gov.ua/hubs.

    Живіть комфортно та щасливо завдяки цифровим навичкам!

    98

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu