Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Завершився цикл занять по підвищенню кваліфікації університетських бібліотекарів з англійської мови. Протягом місяця щотижня на платформі ZOOM проводились онлайн-засідання бібліо-клубу – «BiblioClub: Business-meeting-in-english», Серед активних учасників була і бібліотекарка інформаційно-бібліографічного відділу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Аліна Блоха.

    Автором ідеї створення бібліо-клубу виступив офіційний перекладач міжнародної конференції «University Library at a new stage of social communications development» (UniLibNSD), директор «Бюро наукових перекладів» Віталій Осадчий. Він навчав лайфхакам по спілкуванню англійською мовою з іноземцями, наводячи конкретні приклади з власної практики. Вся інформація була дуже актуальною та пізнавальною.

    На останньому занятті кожен із учасників впевнено і на достойному рівні зміг презентувати англійською мовою себе та коло своїх академічних інтересів. Засідання проходило у позитивній, теплій і дружній атмосфері. Висловлюємо щиру подяку спікеру занять Віталію Осадчому за цікавий та креативний підхід до навчання бібліотекарів англійській мові та Науково-технічній бібліотеці Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна за можливість приєднатися до засідань бібліо-клубу. Сподіваємося на подальшу співпрацю та на продовження онлайн-навчання.

    156

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu