Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    В умовах глобалізаційних процесів сучасного суспільства проблема академічної доброчесності набуває дедалі більшого значення. Стрімкий розвиток технологій та вільний доступ до продуктів інтелектуальної власності полегшують процес використання та поширення інформації, але разом з цим набувають усе більших обертів процеси запозичення, привласнення і використання чужих ідей та думок.

    Саме тому поглиблення та розширення знань науковців і здобувачів з проблеми академічної доброчесності та впровадження отриманих знань і принципів на практиці є дуже актуальним та важливим завданням сучасної бібліотеки. Працівниками інформаційно-бібліографічного відділу постійно проводяться онлайн-заняття по правилах цитування та складання списків літератури.

    23 грудня Коваленко Яною було проведено заняття «Академічна доброчесність: оформлення посилань за міжнародним стилем АРА». За допомогою презентації вона ознайомила науковців із міжнародним стилем АРА, основними прикладами оформлення бібліографічного опису для списку посилань та правилами складання References.

    Дякуємо Інституту економіки та бізнес-освіти, зокрема Чвертко Людмилі Андріївні за організацію зустрічі та сподіваємося на подальшу співпрацю.

    164

    165

    166

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu