Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Компанія Clarivate Analytics створює потужні ресурси та інструменти, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. Їй належить платформа наукової літератури Web of Science, на якій серед 16 баз є головна і перша в світі наукометрична база – Web of Science Core Collection (WoS CC) в якій представлено реферативну інформацію з понад 21800 журналів за усіма галузями знань. Для ефективного використання усіх інструментів Web of Science Clarivate проводить щомісяця безкоштовні вебінари українською мовою у Webex.

    Так, у квітні 2022 р. бібліотекарі УДПУ імені Павла Тичини взяли участь у вебінарах:

    12 квітня: «EndNote: оформлення бібліографії статті за форматом журналу».

    Оновні тези заняття: Які формати оформлення списків літератури є? Яким форматом оформити список літератури у вибраному виданні? Де його знайти? Що таке референс-менеджери? Як настроїти роботу EndNote? Як створити та наповнювати колекцію? Чи можна додати інформацію про статтю?

    Презентація доступна за посиланням: https://bit.ly/3xhGiHq

    14 квітня: «Авторські профілі науковця».

    Оновні тези заняття: Складнощі при пошуку робіт певного автора. Показники що застосовуються для оцінки наукового доробку автора зокрема у Web of Science Core Collection (кількість статей, цитувань, h-index (індекс Гірша), beamplot. Підготовка звітів про публікаційну діяльність для науковця, відділу, установи. Порівняння функції і можливості авторських ідентифікаторів. Створення наповнення, застосування Publons|ResearcherID, ORCID, ResearchGate, Google Scholar.

    Запис аналогічного вебінару: https://www.youtube.com/watch?v=DY5pKmGEEUE

    Реєструйтеся на наступні вебінари: https://discover.clarivate.com/ua_webinars.

    Записи попередніх вебінарів доступні на офіційному ютуб каналі.

    51

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu