Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    29  березня 2023 року представники відділу комплектування та наукової обробки документів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли участь у засіданні Круглого столу: «Автоматизація бібліотечної інформації системи. Впровадження електронного каталогу в УМЦСБ», який організувала Уманська міська централізована система бібліотек. 

    Захід  відбувся в невимушеній атмосфері у вигляді діалогу. Під час зустрічі обговорювались актуальні питання  бібліотечної діяльності. Особливу увагу було приділено використанню інформаційної системи УФД/Бібліотека. Адже інновації стрімко вриваються в наше бібліотечне життя. Сучасна книгозбірня неможлива без використання новітніх інформаційних технологій.

    Устименко Валентина Іванівна, завідувачка відділом комплектування та наукової обробки документів, чітко, професійно і змістовно відповідала на поставлені питання. За допомогою презентації підкреслила цінність бібліотечної діяльності, влучно її розповідь доповнили колеги з Уманського національного університету садівництва.

    Обмін досвідом довів, що електронний каталог є одним із найважливіших бібліотечних ресурсів. Він знаходиться у всесвітній мережі, що дозволяє забезпечити цілодобовий доступ до бібліотечних фондів.

    Щиро дякуємо колегам за запрошення та обмін корисною інформацією.  Сподіваємося на подальшу співпрацю!

    43

    44

    45

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu